Boshuisjesvlog 3 – Rondkijken in een droomtuin & verder werken aan mijn boshuisje

Er staat weer een nieuwe video online op mijn YouTube-kanaal! In deze video neem ik de camera weer een dagje mee. Ik bezoek een droomtuin (voedselbos Eufloria) en werk weer verder aan de inrichting van mijn huisje en het mooi maken van mijn tuin. Klik verder om de video te bekijken.


Ben jij een natuurliefhebber en zou je graag met anderen praten over onderwerpen als wandelen, moestuinieren en wonen in de natuur? Dan is mijn Natuurdromers community misschien wel wat voor jou! De community heeft een forum waar je over deze onderwerpen kunt kletsen, en je kunt deelnemen aan activiteiten als groepswandelingen, kanotochten en fietstochten. Lid worden kan via Natuurdromers.nl.

3 thoughts on “Boshuisjesvlog 3 – Rondkijken in een droomtuin & verder werken aan mijn boshuisje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.