BLOGGERS LUNCH MET OMYBAG


Donderdag ging ik naar Amsterdam voor een bloggers lunch bij Omybag. Het was echt prachtig weer die dag dus de perfecte keuze voor een gezellige lunch! We verzamelden bij het kantoor van Omybag en buiten stond de tafel al gedekt. Ziet dat er niet enorm lekker uit? Dat was het in ieder geval wel! De lunch bestond uit (fruit)salade, quiche en een lekker verfrissende limonade. Tijdens de lunch praatten we over Omybag en over bloggen. Het was erg gezellig!

Daarna gingen we de showroom in om de nieuwste tassen te bekijken. Omybag heeft hele mooie leren tassen en daarnaast ook super leuke canvas tassen! De drie tassen die je in het midden ziet hangen zijn mijn favoriet en de zwarte vind ik daarvan het leukste.


En toen kwam er nog een nagerecht; een heerlijke aardbeiencake. HEER-LIJK!


Van eigenaresse Paulien mochten we een leuke canvastas uitzoeken. Ik koos voor de tas met ‘Those who don’t believe in magic will never find it’. Hierboven zie je Laura, Debbie, Angelo, ik (allemaal bloggers) en rechts eigenaresse Paulien.


Na de lunch en het bekijken van de tassen in de showroom gingen we nog even met z’n allen Amsterdam in om wat winkeltjes te bekijken waar Omybag verkocht wordt. Het was ontzettend heet en daardoor zijn we maar aan één winkel toegekomen helaas, maar dat was wel een ontzettend leuk winkeltje! Op de foto hierboven (die met de blauwe deur) zie je het winkeltje van de buitenkant. Binnenkort laat ik je de binnenkant zien!

Ik heb een erg gezellige middag gehad. Super bedankt Omybag!

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

2 thoughts on “BLOGGERS LUNCH MET OMYBAG”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.