Outfit – Blauwe ruitjes en een spijkerjasje

Meiden, ik heb jullie advies nodig. Blauw, blauw en nog eens blauw. Alles wat ik draag is blauw. Mijn volgende outfit die online komt is zelfs helemaal donkerblauw. Ik kies deze kleur altijd omdat ik hem mooi vind en omdat het ‘veilig’ is. Ik wil heel graag andere kleuren dragen, maar ik vind het zo lastig om andere kleuren te combineren en ik weet niet zo goed welke kleuren bij me passen. Ik heb wat donkerrood in mijn kast en wat crèmetinten. Hebben jullie enig idee welke kleur mij nog meer leuk zou staan? Laat het me weten! Want ik zit nu echt even in een soort van kledingdip 🙁

Top – H&M Studio
Rokje – New Look (hier online te vinden)
Spijkerjasje – Costes
Tas – onbekend
Ketting – ZARA
Horloge – Calvin Klein
Schoenen – Isabel Marant

outfitoutfit2houtfit2foutfit2ioutfit2eoutfit2goutfit2boutfit2a

50 thoughts on “Outfit – Blauwe ruitjes en een spijkerjasje”

  1. Ik denk dat groen je ook heel mooi staat 🙂 niet heel fel groen maar beetje leger of donker groen. En rood staat vast idd ook heel mooi. Maar dat vind ik altijd lastig te combineren omdat het snel op een kerstoutfit lijkt haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.