BFF-event zaterdag en zondag: ik ben er bij!

Aanstaande zaterdag en zondag (21 en 22 februari) is het weer tijd voor het BFF-event! Ik ben er bij met de meiden van Fashionista en zal deelnemen aan een Q&A. Carlijn Bekker (schrijfster van de Blogbijbel) geeft op beide dagen een masterclass over bloggen waarbij ze mij wat vragen zal stellen over mijn ervaringen. Nadat Carlijn haar vragen heeft gesteld kunnen bezoekers van het BFF-event ook nog vragen stellen. Ik loop er verder gewoon beide dagen rond dus als je me toevallig ziet kun jeΒ altijd even gezellig komen kletsen. Carlijn’s masterclass + de Q&A met mij vind plaats op zaterdag van 14:30 tot 15:00 en op zondag van 13:30 tot 14:00. Mocht je me daarvoor of daarna willen spreken en me niet kunnen vinden dan kun je me altijd even tweeten (@jfromtheblog) of een berichtje via Instagram (@jenniefromtheblog) sturen πŸ™‚

Over het BFF-event
Heb je aanstaande zaterdag en/of zondag nog niets te doen? Dan is het misschien een ideetje om naar het Beauty Fashion & Friends event in de RAI in Amsterdam te gaan! Tijdens dit event kun je deelnemen aan verschillende workshops, bloggers en YouTubers ontmoeten (o.a. Vera Camilla, Fashion Is A Party, LiveLifeGorgeous), er is de mogelijkheid om leuke items te shoppen en er draait een aantal DJ’s tijdens het event. Kaartjes kosten nu €14,95 i.p.v. €19,50 en je kunt ze hier bestellen.

Outfit Januari 3h

Misschien tot zaterdag of zondag! πŸ™‚

27 thoughts on “BFF-event zaterdag en zondag: ik ben er bij!”

  1. Ik vind het echt zΓ³ jammer dat ik er niet bij kan zijn, vanwege mijn afstudeerscriptie. Had het namelijk superleuk gevonden om bij deze Q&A aanwezig te zijn. In ieder geval alvast heel veel plezier en succes! X

  2. Ik kan er dit jaar helaas niet naartoe, ben vorig jaar wel geweest en vond het echt een gezellige dag!

    Ik ga dat weekend toevallig verhuizen. Ga samenwonen met mijn vriend, dus helaas een te druk weekend om nog naar de hhb te gaan. Degenen die wel gaan, have fun! πŸ™‚

  3. Superleuk dat je er ook bij bent! Ik ben er zaterdag ook bij πŸ™‚ Ik ben ook heel nieuwsgierig naar de masterclass van Carlijn, ik zal geen ingewikkelde vragen stellen πŸ˜‰ Veel succes en plezier alvast! X

  4. Het was echt zo gaaf om je eens te ontmoeten! Echt heel erg leuk en de foto is ook onwijs leuk geworden. Ik vond het een top event en de Huishoudbeurs was ook enorm leuk!
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.