Bertmans

Na zeven jaar in Rotterdam wonen werd het toch wel eens tijd om al mijn favoriete plekjes vast te leggen. Dat doe ik in deze categorie genaamd Rotterdam Guide. In dit artikel deel ik weer een nieuwe hotspot met jullie: Bertmans.

Als mensen mij om Rotterdam-tips vragen, dan begin ik mijn lijstje altijd met deze plek. Bertmans is mijn favoriete plek om met vrienden te lunchen of dineren, omdat het centraal ligt, heel mooi is ingericht, prachtige en lekkere gerechten serveert en opties heeft voor zowel vleeseters als veganisten. Op deze plek houden ze rekening met veel dieetwensen. Glutenvrij staat bijvoorbeeld ook op de kaart aangegeven. Mijn favorieten? De pannenkoekjes en de gegrilde groenten toast die je op de foto’s ziet, de curry met jasmijnrijst en het Van Leeuwen ijs. Soms ga ik hier ook alleen maar naartoe om een nagerecht te eten.

Adres Karel Doormanstraat 292 (Schouwburgplein)
Actuele menukaart (ontbijt, lunch en diner) Hier te bekijken
Instagram @bertmansrotterdam
Vegan opties? Ja.
Honden toegestaan? Ja, binnen en buiten.

Rotterdam verkennen met de elektrische felyx scooter? Ik heb gratis rijminuten voor je!
In Rotterdam (en Amsterdam en Den Haag) kun je gebruik maken van de donkergroene e-scooters van felyx. Als je je in de app registreert met de code 2CSHJA8E krijg jij 30 gratis rijminuten en ik 15. Mooie deal, toch? Je ontgrendelt de scooter via de app, maakt een ritje en sluit hem weer af op je bestemming. Dan kan iemand anders er weer mee op pad. Het is een hele fijne en snelle manier om Rotterdam te ontdekken. 

Foto’s door Samantha Bosdijk

3 thoughts on “Bertmans”

  1. Ah, wat een mooie zaak! Toch net weer wat meer eigen en minder voorspelbaar dan heel veel andere hotspots. Ik vind het ook altijd een voordeel als er ook vleesopties of niet heel uitgesproken vegan gerechte zijn, zodat je er ook met vrienden kan zitten die daar niet zo van zijn zonder dat ze zich misplaatst voelen. En een groot terras! Thanks voor de tip (hoewel ik ‘m eigenlijk al heel vaak bij je voorbij had zien komen 🙂 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.