ALS IK DIT JAAR WEER GALA ZOU MOGEN DOEN…

Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik mijn gala van de middelbare school had. Op mijn middelbare school wordt het ieder jaar uitbundig gevierd met mooie lange jurken, mannen in pak, een stoet met mooie auto’s en heel veel familie en vrienden aan de zijkanten van de straat, een diner, een bal en een fotostudio. Ik heb zoveel leuke herinneringen aan het gala en daarom kon ik het dit jaar niet laten om weer de webshops in te duiken om te kijken wat het aanbod is van dit jaar. Ook vroegen mijn vriendinnen Eline en Mei Siu, die dit jaar hun gala hebben, om hulp dus ik heb behoorlijk wat jurken en accessoires voorbij zien komen. In dit artikel zie je een aantal van die leuke items!
 
Crème jurk // rode jurk // tasje // mint-ketting // ketting met roosjes

Deze twee mooie jurkjes kwam ik tegen op Modcloth.com. Beide jurkjes zou ik combineren met gouden accessoires, maar dat komt omdat ik zelf altijd goud draag. Zilver zou natuurlijk ook kunnen! De website heeft ook nog een heleboel leuke tasjes en sieraden. Mocht je nog op zoek zijn naar een gala-outfit dan zou ik als ik jou was deze site even checken!


Blauwe jurk // crème jurk lang // rode jurk // crème jurk kort

Op Asos kan je echt uren lang doorbladeren door alle leuke items. Vooral de langere jurken vond ik hier erg mooi en er waren er ook stukken meer dan op veel andere webshops. De rode jurk is van Missguided.com. Ik denk dat je wanneer je voor een rode jurk gaat, het beste kunt gaan voor een simpele jurk. De kleur zelf is al opvallend en als er dan teveel details aan zitten wordt het naar mijn mening too much.
   Roze jurkje // crème jurkje // rode schoenen // nude schoenen // oorbellen

Ook Missselfridge.com staat vol met leuke items, vooral erg schattig allemaal. Je vindt er veel zachte kleurtjes en schattige korte jurkjes. Daarnaast is er nog een (kleine) sieradencollectie om je outfit af te maken. Lange jurken zijn er ook te vinden maar die zijn in de meeste gevallen erg simpel en meer bedoeld als maxi-jurk voor in de zomer.
Tip: Neem een wegwerpcamera mee naar het gala om de avond vast te leggen. Die kun je halen bij het Kruidvat of bij de Action. Ik heb dat vorig jaar ook gedaan en daar zijn erg leuke foto’s uit gekomen!

Ik ben zo benieuwd naar het gala van dit jaar! Dit jaar fotografeer ik Mei Siu en Eline en daarna zal ik bij de stoet gaan kijken om de andere eindexamenkandidaten te bekijken (en waarschijnlijk ook op foto vast te leggen). Heb jij dit jaar gala? Zo ja, hoe ga jij gekleed? En wordt het bij jou op school ook zo uitgebreid gevierd?

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.