5 jaar Jennie from the Blog!

Jennie from the Blog 5 jaar b

Vijf jaar geleden is het alweer dat ik mijn eerste blogje typte. Vandaag precies. Als ik terug denk aan wat ik allemaal heb meegemaakt doordat ik die ene dag besloot te gaan bloggen krijg ik meteen een lach op mijn gezicht. Alle avonturen, leuke reacties (45.000 maar liefst, en nog een groot deel is niet meegegaan door de verhuizing naar WordPress), evenementen, samenwerkingen, reizen (Los Angeles blijft toch wel het toppunt!) en niet te vergeten: alle leermomenten en mooie kansen.

De kansen die ik krijg door het bloggen zijn soms echt onwerkelijk. Op dit moment ben ik bijvoorbeeld druk bezig met een samenwerking met O’Neill. Heel gaaf om door zo’n groot merk benaderd te worden en samen aan de slag te gaan met een project. Ik ben zo benieuwd naar wat dit jaar me allemaal gaat brengen. Ik heb er in ieder geval nog steeds super veel zin in, zeker nu ik mijn nieuwe layout heb. Waar ik vooral benieuwd naar ben is wat er na mijn studie gaat gebeuren. Zoals ik eerder al schreef (hier) ga ik niet fulltime bloggen na mijn afstuderen. Wat er wel gaat gebeuren? Daar heb ik nog geen idee van, maar dat lezen jullie vanzelf hier terug in mijn online dagboek want ik ben nog lang niet van plan om te stoppen!

Jennie from the Blog 5 jaar

Traditiegetrouw dus vijf donuts dit keer. Ik kan nu al niet wachten tot mijn 20-jarige jubileum 🙂 Al die gave dingen waren natuurlijk niet mogelijk geweest zonder jullie en omdat ik jullie wil bedanken ben ik alweer druk bezig met de jaarlijkse kerstpakketten winactie. Dit jaar weer drie boxen vol super mooie producten van merken waar ik zelf fan van ben zodat jullie ze ook kunnen ervaren. Thanks allemaal!!

85 thoughts on “5 jaar Jennie from the Blog!”

 1. Gefeliciteerd! Ik vind jouw blog echt heel leuk, omdat je prachtige foto’s maakt, er heel leuk uitziet, maar ook gewoon student bent 🙂 Fijne blogverjaardag Jennie ♥

 2. Gefeliciteerd met je 5-jarige jubileum! Ik kan mij nog goed de beginjaren herinneren, aangezien ik toen ook net begon met bloggen en we met een aantal continu op elkaar reageerden haha. Heel gaaf dat jij bent doorgegaan met dit blog en nu zo’n mijlpaal hebt weten te bereiken, mag je trots op zijn!

 3. Gefeliciteerd meis! Jeetje 5 jaar alweer gaat snel! Voordat je het weet passen de donuts nie meer op de foto haha :p hoop dat je nog vele jaren doorgaat want je doet t fantastisch! Liefs xx

 4. Gefeliciteerd! Ik volg je nog niet eens zo heel lang, maar je bent momenteel wel mijn favoriete blogger en ik vind het superleuk voor je dat je zoveel leuke dingen meemaakt 🙂 hoop dat er nog vele mooie samenwerkingen, projecten, cadeau’s en reizen zullen plaatsvinden!

 5. Hi Jennie,
  Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog 🙂
  jij bent echt een van m’n favoriete bloggers! Ik hou van je stijl, je prachtige foto’s, je unieke artikelen en je inspirerende levenstijl.
  Ik kan alleen maar zeggen: keep going !♡
  Je bent cool 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.