5 jaar Jennie from the Blog!

Jennie from the Blog 5 jaar b

Vijf jaar geleden is het alweer dat ik mijn eerste blogje typte. Vandaag precies. Als ik terug denk aan wat ik allemaal heb meegemaakt doordat ik die ene dag besloot te gaan bloggen krijg ik meteen een lach op mijn gezicht. Alle avonturen, leuke reacties (45.000 maar liefst, en nog een groot deel is niet meegegaan door de verhuizing naar WordPress), evenementen, samenwerkingen, reizen (Los Angeles blijft toch wel het toppunt!) en niet te vergeten: alle leermomenten en mooie kansen.

De kansen die ik krijg door het bloggen zijn soms echt onwerkelijk. Op dit moment ben ik bijvoorbeeld druk bezig met een samenwerking met O’Neill. Heel gaaf om door zo’n groot merk benaderd te worden en samen aan de slag te gaan met een project. Ik ben zo benieuwd naar wat dit jaar me allemaal gaat brengen. Ik heb er in ieder geval nog steeds super veel zin in, zeker nu ik mijn nieuwe layout heb. Waar ik vooral benieuwd naar ben is wat er na mijn studie gaat gebeuren. Zoals ik eerder al schreef (hier) ga ik niet fulltime bloggen na mijn afstuderen. Wat er wel gaat gebeuren? Daar heb ik nog geen idee van, maar dat lezen jullie vanzelf hier terug in mijn online dagboek want ik ben nog lang niet van plan om te stoppen!

Jennie from the Blog 5 jaar

Traditiegetrouw dus vijf donuts dit keer. Ik kan nu al niet wachten tot mijn 20-jarige jubileum 🙂 Al die gave dingen waren natuurlijk niet mogelijk geweest zonder jullie en omdat ik jullie wil bedanken ben ik alweer druk bezig met de jaarlijkse kerstpakketten winactie. Dit jaar weer drie boxen vol super mooie producten van merken waar ik zelf fan van ben zodat jullie ze ook kunnen ervaren. Thanks allemaal!!

85 thoughts on “5 jaar Jennie from the Blog!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.