24 stickers op m’n laptop

Jenniefromtheblog - Laptop 1a

Jenniefromtheblog - Laptop 1b

Jenniefromtheblog - Laptop 1c

Jenniefromtheblog - Laptop 1d

Maandagavond kwamen mijn leuke stickers binnen! Mijn Macbook gaat inmiddels alweer heel wat jaren mee en ik vond dat het tijd was voor een opknapbeurt. Een grote sticker of case heb ik al vaker gehad dus het was tijd voor iets anders: heel veel stickers! Ik speurde Etsy af en kwam een super leuke verkoper tegen uit Australië die dit soort leuke stickervellen verkoopt. Ik bestelde de drie leukste vellen die ik kon vinden (LOVE die met de Mean Girls quotes) en plakte mijn laptop vol. Leuk resultaat toch? 🙂

De Etsy verkoper vind je hier en mocht je meer van dit soort stickers zoeken dan kun je de term ‘Tumblr stickers’ gebruiken. Levering duurde bij mij 2 weken.

25 thoughts on “24 stickers op m’n laptop”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.