10 natuurliefhebbers om te volgen op Instagram

Foto’s header: @windypeakvintage

Ik heb een lijstje voor je gemaakt met mijn 10 favoriete natuurliefhebbers op Instagram! Ik kan echt heerlijk wegdromen bij alle mooie foto’s die deze Instagrammers van over de hele wereld plaatsen. Of het nu gaat om de natuurfoto’s van Glenn uit Amsterdam, de foto’s uit de bloementuin van Jemma uit Australië, of de dromerige foto’s van Jonna uit Zweden: ze geven allemaal een heel fijn en rustgevend gevoel. Hopelijk vind je in dit lijstje wat leuke personen om te volgen!

1. Kristi, woont op een prachtig stuk land in Montana met dieren, moestuin en kas

2. Glenn Anthonie, natuurfotograaf uit Amsterdam

3. Ellen Fisher, vegan moeder die met haar gezin op Hawaii woont

4. The Cabin Land, een verzameling van boshutjes van over de hele wereld

5. Zac Ruiz, woont met zijn gezin in een tent in de natuur in New Mexico

6. Katrien, woont met haar drie zoons in een oude Italiaanse boerderij

7. Jemma, heeft een tuin vol bloemen en een groentetuintje

View this post on Instagram

Pops of colour on this rainy weekend 🌧

A post shared by Jemma Thompson (@aseasonalharvest) on

8. Michelle, plaatst prachtige foto’s vanuit de Scandinavische natuur

9. Jonna, woont in een prachtig gebied in noord Zweden

10. Marléne, plaatst sprookjesachtige foto’s vanuit Zweden

Heb jij nog een account toe te voegen aan dit lijstje? Laat het weten in de comments!

8 thoughts on “10 natuurliefhebbers om te volgen op Instagram”

  1. Ohhh heel blij met dit artikel, ik denk dat ik ze allemaal ga volgen <3 en voor wie ervan houdt: danieljon94 plaatst prachtige foto's van golven. (ps. fijne kerst <3)

  2. Ben er hier ook een aantal gaan volgen. Ik was laatst al op zoek naar instagram accounts van moeders die veel met de kinderen de natuur in gingen. Bij voorkeur Nederlands, maar daar zijn niet veel van de vinden.

  3. Ik volg ook @azurefarm, maar volgens mij was dat ook al via jou? Uiteindelijk ontvolg ik dit soort accounts vaak ook weer omdat het toch iets te ver van me afstaat en ze wel superactief zijn op insta, maar ik vind het wel altijd heel leuk dat je ook in dit soort levens mee kan kijken 😌

  4. oeeh wat een leuke accounts! Ik kende alleen Ellen Fisher, dus ik ga de andere zeker een keer opzoeken. Ik denk dat je @girlincalico ook leuk zou kunnen vinden. Ze woont ergens in Amerika (geen idee waar), maar ze laat veel foto’s zien van haar tuin in de seizoenen, haar konijn Theo en haar bedrijfje (tweede hands kleding in- en verkopen :))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.